Wat is Insinc?

Geschiedenis

Als hoogkwalitatieve inkoopadviesbureau kun je geen specifieke vakkennis aanbieden zonder daadwerkelijke personele inzet. Geen kennis dus zonder persoonlijke kunde. Daarom bied Insinc vanaf de oprichting in 2003 de diensten aan die nog steeds de pijlers vormen onder de organisatie. Insinc werkt zowel met professionals in vaste dienst als met zelfstandige professionals. Met dit even gevarieerde als deskundige personele bestand en ons brede spectrum aan diensten behoren we tot de top drie van procurement-adviesorganisaties in Nederland.

Directie Insinc

De directie van Insinc wordt gevormd door Geert de Ruijter.

Na zijn studie HEAO Bedrijfskunde heeft Geert de Ruijter (1968) diverse commerciële managementfuncties bekleed, onder meer bij Getronics en SAS Institute. General management-ervaring deed hij op bij het opzetten en vormgeven van de Nederlandse organisatie van het Werving&Selectiebureau Jobpartners.

Eigenschappen & kernwaarden

Onze vaste medewerkers vormen niet alleen een hecht collectief van procurement-professionals die ieder voor zich z’n sporen heeft verdiend in het inkoopvak. Ze vertegenwoordigen ook datgene waar wij als maatschappelijk betrokken organisatie voor staan. Zij moeten onze normen en waarden uitdragen. Daarom beschikken ze niet in alleen over de vereiste competenties en karaktereigenschappen, maar leven ze zich ook met hoofd en hart in de organisatie in waarvoor ze werken. Toewijding en inzet schrijven ze met hoofdletters Omdat ze vaak met vertrouwelijke zaken te maken krijgen, opereren ze uitermate transparant en discreet. Ze ervaren dat de drie P’s – Planet, people, profit – een steeds belangrijkere spelen bij bedrijfsstrategieën en (dus inkoopprocessen) en handelen daarnaar. Ze weten waar maatschappelijk verantwoord inkopen voor staat.

Herken je jezelf in deze eigenschappen en kernwaarden? Nog meer redenen om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

telephone
035 5288 110
email
linkedin

Drie carrièremogelijkheden 

  • Je komt in vaste dienst bij Insinc. Je bouwt via het werken bij verschillende organisaties een fraaie carrière bij ons op.
  • We zetten je op een mooie, tijdelijke klus. (We detacheren je dus, als ZZP-er of tijdelijk bij ons in loondienst).
  • We zoeken bij een van onze opdrachtgevers een vaste functie voor je. Een die 100% bij je past en fraaie loopbaanperspectieven biedt.