Wat doet Insinc?

Vier Insinc-diensten, vier mogelijkheden

Insinc heeft vier disciplines in huis waarmee we professionals voor het totale inkoopspectrum kunnen inzetten. Welke van de vier past het best bij jouw kennis, professionele ervaring, karakter en ambities?

Consultancy
Wij adviseren en assisteren bedrijven en organisaties bij hun procurement-vraagstukken. Daar hebben we vast team professionals voor. Zij worden voor de meest uiteenlopende opdrachten op inkoopgebied ingezet. Wil jij ook een vaste en toch zeer gevarieerde baan? Voeg je dan bij ons team. Bel of schrijf je in via deze site.

Werving & Selectie
Soms zoeken bedrijven naar structurele versterking van hun inkoopteam. Via OPQ Competentie Analyse zoeken en vinden we voor hen de beste inkoopprofessional. Dus als je op zoek bent naar een vaste baan zorgen wij voor de Crucial click tussen jou en je toekomstige werkgever.

Interim
Bedrijven worstelen nogal eens met capaciteitsproblemen op hun inkoopafdeling. Vaak zijn die van tijdelijke aard, door ziekte of een piekbelasting. Via onze interim-service bieden wij daarvoor een adequate oplossing. Ben jij een geboren trouble en/of workload shooter op inkoopgebied. Schrijf je in of bel ons.

Aanbestedingsloket
Grote opdrachten van de overheid verlopen steeds vaker via (Europese) aanbesteding. Dat roept echter vele vragen op, zowel voor de aanbestedende dienst als voor de bedrijven die zich daarvoor inschrijven. De Insinc Aanbestedingsdesk geeft snel en alert een sluitend antwoord op die vragen. Is (Europese) Aanbesteding jouw specialisme. Kom eens bij ons praten.

Contactgegevens

telephone
035 5288 110
email
linkedin

Kantoorpand Insinc in Naarden