Waarom Insinc?

Je vraagt je misschien af waarom je voor Insinc zou kiezen. Er zijn immers meer inkoopconsultancybureaus. Toch is kiezen voor Insinc van beide kanten een bewuste keus. Wij kiezen voor mensen waar we vertrouwen in hebben, zowel wat hun kennis en ervaring als wat hun persoonlijkheid betreft. Jij kiest voor een bureau waar niet alleen – vast of tijdelijk - een mooie inkooptoekomst op je wacht, maar waar ook een goede cultuur heerst en waar prima arbeidsvoorwaarden gelden.

Een vaste baan binnen Insinc?
Geen goed bedrijf zonder goede medewerkers. Jij vormt als vaste consultant samen met je collega’s het fundament onder onze organisatie. Zonder jouw vakbekwaamheid, toewijding en inzet kan Insinc niet bestaan. Gelukkig zijn goede medewerkers in 9 van de 10 gevallen ook tevreden medewerkers. En dat willen we zo houden. Dus bieden we je een inspirerende werkomgeving, een vast team van gedreven, enthousiaste collega’s, een solide pakket arbeidsvoorwaarden (waaronder een op jou afgestemd opleidings- en bijscholingstraject) en – en daar gaat het toch vooral om – uitdagende opdrachten bij grote bedrijven en inkooporganisaties. Bij Insinc staat je carrièrekompas op voorwaarts.

Een vaste baan via Insinc?
Zelf een baan zoeken waarvan je zeker weet dat die je bevalt – ook op lange termijn – valt niet mee. Het is ook niet zonder risico’s. Want die op het oog zo aantrekkelijke job als strategisch senior inkoper bijvoorbeeld, is je die ook echt op het lijf geschreven? En dat bedrijf met die inspirerende vacature van aanbestedingsspecialist, doet dat inderdaad zoveel aan carrièreplanning? Als Insinc een baan voor je zoekt weet je zeker dat die perfect bij je past. Via onze OPQ Competentie Analyse matchen we jouw eisen en voorwaarden met die van belangstellende bedrijven. Met als uitkomst The Crucial Click, de perfecte match tussen jou en de voor jou ideale organisatie.

Een interim-job via Insinc?
Je bent zzp-er of interim-inkoopspecialist en je zoekt boeiende, uitdagende interim-projecten. Die zijn er genoeg, maar vindt ze maar eens. Insinc doet meer dan dat. Zo maken we geen verschil tussen onze vaste consultants en jou als zzp-er. Je deelt niet alleen in de formele voordelen, de opleidingsmogelijkheden bijvoorbeeld, maar ook in de minder formele zaken als de out of office meetings. Verder weet je bij ons ook in financieel opzicht precies waar je aan toe bent, zowel wat tariefstelling voor jou als wat die voor de klant betreft. En we betalen je gewoon na 30 dagen, of de klant nou wel of niet heeft betaald. Het debiteurenrisico ligt bij Insinc. Mooie beloftes? Ja, en we maken ze ook nog eens helemaal waar.

Contactgegevens

telephone
035 5288 110
email
linkedin

Waarom Insinc kort

  • Werken bij een energieke, jonge club inkoopprofessionals!
  • Een enthousiaste cultuur en prima arbeidsvoorwaarden!
  • Goede opleidingsmogelijkheden!
  • Top500 opdrachtgevers!