NEVI Contractmanagementdag 2015

18 februari 2015

Vorige week, 12 maart, heeft de NEVI contractmanagement dag plaatsgevonden. Dit congres vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema was ‘De relatie maakt de prestatie’. Met een uitgebreid programma werd dit thema van 9.00 uur tot 21.00 uur ingevuld met lezingen, deelsessies en netwerken.
 

Dagvoorzitter: Professor doctor Frank Rozemeijer
Frank Rozemeijer heeft als NEVI-hoogleraar Purchasing and Supply Management Universiteit Maastricht een grote passie voor het inkoopvak.  Hij richt zich met zijn onderzoeken met name op social media, supplier relationships, strategie en organisatie van  de inkoopfunctie en de psychologie van de inkoper. Daarnaast is hij (co) auteur van een groot aantal artikelen en boeken, waardoor hij en veelgevraagd gastspreker is in binnen- en buitenland.

Inspiratie
Het is een inspirerende dag geworden, deze 3de editie van de NEVI Contractmanagementdag. Er waren deelsessies met best practices van Heineken, Rabobank, Gemeente Gooi en Vechtstreek, VGZ, UWV, NVDO en Mitopics. Naast sprekers van deze toonaangevende organisaties werd tot besluit de keynote speech verzorgd worden door Gerard Kemkers, als coach verantwoordelijk voor kampioenen als Sven Kramer, Irene Wust en Koen Verweij. Omgaan met tegenslagen, teambuilding en een glasheldere visie maakten zijn bijdrage tot een ‘must see’ van dit congres.

Contractmanagement als succesfactor
Steeds meer organisaties, zowel publiek als privaat, zien contract- en leveranciersmanagement als essentieel voor het realiseren van bedrijfsresultaten, het beheersen van risico’s en als mogelijkheid voor waarde-creatie. NEVI, kennisnetwerk voor inkoop en supply management, bundelt alle kennis en ontwikkelt het kennisnetwerk rond contract- en leveranciersmanagement om hiermee het vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Inkopers zijn de nieuwe Paarse Krokodil » « Politiek buiten spel bij inkoop WMO
 

Nieuws van Insinc

INSINC en InQuest bundelen krachten

PERSBERICHT, 1 september 2016:  InQuest en INSINC bundelen... Bekijk »

Inkoopjobs.nl

Inkoopjobs.nl is vernieuwd: een nieuw design en een nieuwe focus.... Bekijk »

Alidis wordt grootste inkoopgroep van Europa

Inkoopalliantie Alidis wordt de grootste inkoopgroep van Europa. Door... Bekijk »