INSINC en InQuest bundelen krachten

1 september 2016

PERSBERICHT, 1 september 2016:  InQuest en INSINC bundelen krachten

De dienstverlening van InQuest en INSINC op het gebied van personeelsbemiddeling en oplossingen voor complexe vraagstukken binnen de disciplines Inkoop en SCM zal vanaf 1 september 2016 in nauwe samenwerking worden ingevuld vanuit de kantoren Den Haag, Antwerpen en Naarden. De separate labels zullen hierbij blijven bestaan.

 

Toonaangevende combinatie

Zowel InQuest  als INSINC zijn toonaangevende spelers in de niches Inkoop en SCM met een uitstekend en langjarig succesvol track-record. De combinatie vormt tezamen één van de grootste bureaus in de Benelux op het gebied van personeelsbemiddeling en oplossingen voor complexe vraagstukken binnen de disciplines Inkoop en SCM. InQuest is, naast haar uitgebreide activiteiten in de private sector, één van de grootste personele dienstverleners in de inkoopdiscipline voor de publieke sector. INSINC richt zich vooral op de zorgsector in het publieke domein en op specifieke segmenten in de private sector waaronder industrie, zakelijke dienstverlening, en bouw.

Verhoging kwaliteit dienstverlening

De combinatie beoogt een nog hogere kwaliteit van dienstverlening op het gebied van personeelsbemiddeling en Inkoop- en SCM vraagstukken voor haar klanten te leveren. Ook zal de krachtenbundeling de gezamenlijke kennis van de arbeidsmarkt en van de ontwikkelingen binnen de disciplines Inkoop en SCM versterken. Door koppeling van de uitgebreide netwerken van beide organisaties kunnen klanten nog beter bediend worden en zal er gezamenlijk vorm worden gegeven aan het sterk uitbreiden van het talentenprogramma “In2Talent” (het opleiden en on-the-job begeleiden van jonge talenten in inkoop en SCM).

Geert de Ruijter, Directeur INSINC, is erg enthousiast over de samenwerking: “de goede informele samenwerking die er al geruime tijd was, wordt nu geformaliseerd en geeft de combinatie meer mogelijkheden om nog beter de gespecialiseerde, hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening aan onze opdrachtgevers te bieden. De combinatie volgt de demografische en arbeidsmarktontwikkelingen op de voet. Gezamenlijk zijn wij nog beter in staat om onze dienstverlening optimaal aan te laten sluiten bij de veranderende vraag naar kennis (o.a. BVP, P2P, kostenmanagement) en arbeidsmarktvraagstukken voor Inkoop en SCM professionals”.

Mark van Gaal, Directeur InQuest benadrukt “in deze combinatie vullen INSINC en InQuest elkaar, ondanks hun eigen identiteit, niet alleen qua cultuur zeer goed aan, maar ook qua professionaliteit, klantgerichtheid en snelheid van dienstverlening. Wij kunnen klanten als geen ander adviseren over bijvoorbeeld talentontwikkeling, hun wervingsstrategie of inrichting van hun flexibele schil binnen onze disciplines.”

Marc Brugman , Directeur InQuest Publiek vult hierbij aan; “gezamenlijk zijn wij perfect in staat om, zowel in de publieke als in de private sector, alle mogelijke Inkoop- en SCM vraagstukken van klanten goed in te vullen.”

Over InQuest

InQuest, opgericht in 1999, is een gespecialiseerd personeelsbemiddelingsbureau in Nederland en België binnen de vakgebieden Inkoop, SCM en Aanbesteden. InQuest heeft een marktleiderspositie in werving & selectie en interim management diensten binnen haar nichespecialismen. Naast personeelsdiensten biedt InQuest haar opdrachtgevers een breed scala inkoopadviesdiensten aan (o.a. kostenbesparing- en optimalisatieprogramma’s, inhuur en mobiliteitsvraagstukken, bid- en verandermanagement en complete begeleiding van Europese Aanbestedingen).

Over INSINC

INSINC, opgericht in 2003, is een inkoopadviesbureau gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen. INSINC realiseert, na grondige analyse van de inkoopfunctionaliteit, voor haar opdrachtgevers substantiële besparingen waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de bedrijfs- en winstdoelstellingen van de opdrachtgever. Daarnaast biedt INSINC haar klanten personeelsbemiddelingsdiensten aan binnen de vakdisciplines Inkoop en SCM.

Inkoopjobs.nl »
 

Nieuws van Insinc

INSINC en InQuest bundelen krachten

PERSBERICHT, 1 september 2016:  InQuest en INSINC bundelen... Bekijk »

Inkoopjobs.nl

Inkoopjobs.nl is vernieuwd: een nieuw design en een nieuwe focus.... Bekijk »

Alidis wordt grootste inkoopgroep van Europa

Inkoopalliantie Alidis wordt de grootste inkoopgroep van Europa. Door... Bekijk »